Denne side anvender cookies, der er afgørende for driften af siden. Vi anvender yderligere cookies til understøttelse af valgfrie funktioner på siden eller til indsamling af anonyme brugsstatistikker til forbedring af siden. Flere oplysninger

Brug for information
om Medtronic løsninger

I mere end 30 år har Medtronic arbejdet tæt sammen med sundhedssektoren og mennesker, der lever med diabetes med fokus på, at øge adgangen til forskellige behandlingsmuligheder, samt forbedre diabetesehandlingen.

Hos Medtronic er vi engageret i at fremme innovation, der vil give større frihed og bedre helbred. Målet er at øge automatiseringen af vores insulinpumper for i sidste ende at udvikle et fuldt automatiseret lukket system.

I dag har over 1,2 millioner mennesker med diabetes, i mere end 100 lande over hele verden, fordel af vores produkter og løsninger. Vi ved, at du er unik, og vi anerkender, at når det kommer til dit behov for behandling af din diabetes, så er det en meget personlig beslutning i samarbejde med din behandler.
Hos Medtronic kan du drage fordel af MiniMed™ 640G-systemet, der indeholder nyskabende teknologi, der efterligner den måde, en sund bugspytkirtel afgiver insulin på. Det kan hjælpe dig med at opnå en bedre kontrol.

Kontakt din behandler for yderligere information om dine behandlingsmuligheder.